Led railverlichting

Led railverlichting is de meest gebruikte vorm van winkelverlichting, omdat de railsports gemakkelijk te verplaatsen zijn en in elke gewenste richting in te stellen. Allereerst wordt er een 3 fase rail gemonteerd aan het plafond of gependeld met een pendelset. De rail kan direct worden aangesloten op 230V net. Vervolgens kunnen de railspots gemakkelijk in de rail worden geklikt middels gemonteerde adapter aan het armatuur. Onderstaand hebben treft u een selectie led railstralers, klik op de afbeelding voor meer informatie. Indien u op zoek bent naar een armatuur dat niet in onze webshop staat dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

We hebben er bewust voor gekozen om de rail niet te verkopen via onze webshop, omdat hier veelal maatwerk en advies bij komt kijken. Denk hierbij aan bevestigingsmateriaal, beginstukken, bochtjes en eindkapjes. Voor het bestellen van de rail kunt u contact met ons opnemen via info@fifty-commerce.nl of 0571 – 700510. 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Led railstraler 8W
  Led railstraler 8W Deze strak vormgegeven led railstraler met 8 Watt Sharp LED chip wordt veel toegepast als winkelverlichting. Dankzij de flexibele voet is de led railstraler gemakkelijk in elke gewenste positie te richten, hierdoor is deze spot zeer geschikt voor het uitlichten v..
  Excl. BTW: €45,41.- €54,95.-
 • Led railstraler 15W
  Led railstraler 15W Deze strak vormgegeven led railstraler met 15 Watt Sharp LED chip wordt veel toegepast als winkelverlichting. Dankzij de flexibele voet is de led railstraler gemakkelijk in elke gewenste positie te richten, hierdoor is deze spot zeer geschikt voor het uitli..
  Excl. BTW: €57,81.- €69,95.-
 • Led railstraler 36W
  Led railstraler 36W Deze strak vormgegeven led railstraler met 36 Watt Sharp LED chip wordt veel toegepast als winkelverlichting. Dankzij de flexibele voet is de led railstraler gemakkelijk in elke gewenste positie te richten, hierdoor is deze spot zeer geschikt voor het uitli..
  Excl. BTW: €99,13.- €119,95.-
 • Led railstraler 30W Philips
  Led railstraler 30W Philips Deze strak vormgegeven led railstraler met 30 Watt Philips SLM led module wordt veel toegepast als winkelverlichting. Dankzij de flexibele voet is de led railstraler gemakkelijk in elke gewenste positie te richten, hierdoor is deze spot zeer ge..
  Excl. BTW: €132,19.- €159,95.-